Velkomme til Horsebjerg

Siden d 1/1-2015 har vi været 2 ejere, der samarbejder tæt både omkring udstilling og avl. Vi lægger stor vægt på både sundhed og mentalitet i vores avlsarbejde så de hunde vi sender ud i verden, både er sunde og gode familiehunde.

Vi er beliggende på Vestsjælland og avler blå og sort Grand Danois.

Mit navn er Chelia og fik min første Grand danois i 1984 , det var en harlekin tæve og derefter kom der flere til også i andre farver og jeg har gennem årene prøve at avle alle farver,  men nu er det blå og sorte som jeg brænder mest for.

Jeg elsker at udstille mine hunde og kommer på de fleste udstillinger i Danmark, har også været ringtræner i mange år og synes det spændene at arbejde med hunde og deres mennesker , for år tilbage trænede jeg meget lydighed og lidt spor.

Tre gange har jeg været så heldig at blive inviteret til at dømme Grand danois i Norge Sverige og her hjemme , det var meget interessant og lærerigt.

Mit navn er Maibritt. Jeg er 39 år og er pr 1/1-2015 blevet medejer af Kennel Horsebjerg. Jeg fik min første Grand Danois fra Chelia i 2012. Efterfølgende er det gået stærkt og der er kommet flere til , de er både udstillings og familiehunde.

Jeg har tidligere haft andre hunderacer som jeg har lavet både lydighed og udstilling med. Men efter at have fået en Grand Danois i huset, blev det bare racen for mig.

mayer@mail.dk

Del siden