Oldenborg hoppeføl 

Renstammet hoppeføl født i april , dejligt højstillet med gode gangarte og godt temperament , er efter Virano OLH 824 MF Leopold Hornbæk OLH 800.

Pris 25000kr

          Chelia@grand-danois.dk

Oldenborg Hingste plag 1år

Renstammet hingste plag efter Lexington OLH 846 og morfar Indygo , han bliver et år i maj , han er rolig med rigtigt Oldenborg temperament og ikke en nervøs hest , hans gangarter ser fine ud, han er passet med alt og forsikret for 25000kr har rødt pas.

Pris 25000kr

Chelia@grand-danois.dk

Oldenborg hingst 2år

Renstammet hingst efter Virano OLH 824 og morfar Galant Hornbæk er 164st og forventes mindst at blive 170st , han har et super godt temperament , tager nye ting roligt , han har gode gangarter og kunne evt være et hingste emne. Har rødt pas.

                        SOLGT

chelia@grand-danois.dk

Oldenborg vallak 2 år

Super lækker 2års efter Virano og morfar Freigraff af Hvarre , han er ca 162st men forventes ca 167/170st han er skimmel, rødt pas.

                             Solgt

Chelia@grand-danois.dk

Oldenborg hoppe

Super flink allround Oldenborg hoppe 9år 165st  75% kåret og passet med alt, kan rides af de fleste , er trafiksikker og kan godt rides ud alene , går pt ca LC dressur , kan dog godt sidebevægelser , er en reel hest at omgåes ,enes godt med de andre på folden, går fint i trailer.
Er til den lidt kraftige side.
Har rødt pas.

Chelia@grand-danois.dk               SOLGT

 


 

Oldenborg hoppe

Ældel hoppe på 5år 164st efter Dayligth og morfar Sokrates 50% er ikke kåret og ikke redet , vil dog sat i tilridning om en måned , har en skaden på to tænder , har dog ikke betydning for spisning.

Er passet med smed ormekur og vac, har rødt pas.

 

Chelia@grand-danois.dk           SOLGT

 


 

Oldenborg hoppe 2½år

Rigtigt flink sort hoppe på 2½ år efter Nikolaj Klintgård og morfar Freigraff af Hvarre , hun er 69% og har fuld afstamning , kan kåres i Dansk Oldenborg Avl.
Hun forventes at blive ca 166/168st
Hun er en nem og velopdraget hest som har været i hænder hel fra lille , står pænt på staldgang og går lige i trailer og køres uden problemer.
Hun er flink på fold med andre heste og kommer altid hen til ledet.
Hun er passet med smed vac og ormekur.

chelia@grand-danois.dk          Solgt

 

 


 

Der er ikke indlagt nogen video